Legnépszerűbb varrógép márkák

Számos különböző típusú varrógép áll rendelkezésre.
Legnépszerűbb varrógép márkák

Érdemes megfontolni egy olyan gépet, amely egy kezdő számára alkalmas. Érdemes megnézni a Bernette gépcsaládot, amely a kezdők számára készült. A vállalat 1989-ben indította el a Bernette termékcsaládot. Az 1872-ben alapított vállalat elsősorban tűvarrógépek gyártásával foglalkozott. Alapítóinak az volt az elképzelése, hogy elkészítik a világ első szabadkaros varrógépét, de a második világháború megváltoztatta ezt. Ez a svájci cég ezután az Egyesült Államokban gyártotta tovább varrógépeiket. A cég a Bernette termékcsaládról is ismert, amely nagy múltra tekint vissza, és amelyet Svájcban gyártanak.

A legnépszerűbb varrógépmárkák közül a Juki kiemelkedik intuitív kialakításával. A csúcskategóriás Singer modellekhez képest a Juki varrógépek viszonylag kedvezőbb árúak. A kategória további népszerű márkái közé tartozik a Juki és a Jaguar. A Jaguart az 1940-es években alapították, és az 1960-as évek végén terjeszkedett nemzetközileg. Varrógépeit még mindig Japánban gyártják. Ezek a márkák számos funkciót kínálnak a varrást kedvelők minden szintjének.

A Singer az egyik legrégebbi és legismertebb varrógépmárka. A vállalatot Újdelhiben alapították, és ma a Singer a világ egyik vezető márkája. A vállalat az évek során nagyot lépett előre termékeiben, de nem felejtette el, hogy mi teszi őket olyan népszerűvé. A Singer varrógépek könnyű kezelhetőségükről és minőségi kivitelezésükről ismertek. A Singer márka otthoni használatra is gyárt termékeket. Ha tehát új gépet keres, ma már számos nagyszerű lehetőség áll rendelkezésre a piacon.

A Brother varrógépek kiváló választás minden szintű varrónő számára. A kezdőknek szánt alapgépektől a kifinomult, rengeteg funkcióval rendelkező számítógépes gépekig a Brother minden típusú varráshoz kínál valamit. Ezek a gépek ráadásul hihetetlenül népszerűek, és országszerte kaphatók a hobbiboltokban. Még Brother nyomtatókat és írógépeket is találhat. A Brother eredetileg a Yasui Sewing Machine Co. nevet viselte, működése hamarosan egész Európára kiterjedt, és bekebelezte a népszerű brit Jones Sewing Machine Company varrógépgyártó céget. Van egy amerikai gyártóüzeme is, ahol fogaskerékmotorokat és reduktorokat gyárt.

A vállalat jelenleg az SVP Worldwide tulajdonában van, amely ugyanaz a vállalat, amely a Singer, a Pfaff és a Husqvarna Viking tulajdonosa. A cég gépei mechanikus és számítógépes formában is kaphatók, és vannak speciális modellek a steppelők és az ipari varrás számára is. Széles választékukkal a varrógépek minden típusú quilter számára tökéletes választást jelentenek. Ezek a gépek többféle méretben kaphatók, és minden stílushoz és költségvetéshez illeszkednek.

Amikor varrógépet keres, fontolja meg, milyen funkciókra van szüksége. Az automatikus tűbefűzéssel és automatikus feszültségbeállítással rendelkező gép nagyszerű választás az átlagos varrónő számára, de vásárlás előtt mindenképpen ellenőrizze először a modell értékeléseit. A Singer varrógépek jól ismertek IDT-rendszereikről is, amelyek úgy működnek, mint a beépített járólábak, és egyenletesen adagolják az anyagot. Ez egyenletes, ráncfelvarrásmentes varrást eredményez a kényes szöveteken. Nagy munkaterülettel is rendelkezik, ami miatt kezdők számára is kiváló választás.

Szerző: 1000textil.hu

Kapcsolódó cikkek

Útmutató ipari mosogatógép választásához

Útmutató ipari mosogatógép választásához

Ez lehet az ideális megoldás a vendéglátóhelyek számára.

Melltartó, köntös, női alsó - Tchibo webáruház

Melltartó, köntös, női alsó

A Tchibo webáruház heti ajánlatából válogattunk.