Adez: a Coca-Cola új itala

Bemutatjuk a Coca-Cola új italát, az Adez italsorozatot.
Adez: a Coca-Cola új itala


Az Adez egy 1988 óta létező márka, Argentínában, melyet mára már a Coca-Cola birtokol. Az ital hozzáadott cukor nélkül készülő, tejmentes gyümölcslé, mely többféle ízben kapható (pl. mandula, mangó, kókusz) és számos vitamint tartalmaz.

Simon Harrison, a CCEP GB marketing igazgatója elmondta: A fogyasztók egyre inkább tudatosan táplálkoznak, és fontos számukra, hogy ismerjék a táplálékok összetevőit.

Az italt 250 ml-es csomagolásban készítik, legömbölyített, könnyen szállítható és visszazárható palackban, a vásárlók nagyobb komfortérzetére törekedve.

"Tudjuk, hogy a vásárlók olyan funkcionális italokat is keresnek, amelyek remek ízeket produkálnak, ezért az Adez G bevezetése lehetőséget ad a kiskereskedőknek, hogy megfeleljenek a fogyasztói keresletnek."

Magyarországon is kaphatóak a Coca-Cola által forgalmazott finom és friss italok, a kólán kívül. Ilyen például a Fuzetea, amely a teaízek különféle keverékeiből áll. Kapható például citrom, citromfű, hibiszkusz vagy mangó ízben is, és az egyik legnagyobb pozitívuma, hogy zero cukros változatban is megvásárolható.

Kapcsolódó cikkek

Mit kell tudni egy traktor használata előtt?

Mit kell tudni egy traktor használata előtt?

A mezőgazdaságban, mindegy, hogy kis vagy nagy területről van szó, mindig jó szolgálatot tehet egy traktor.

Legnépszerűbb varrógép márkák

Legnépszerűbb varrógép márkák

Számos különböző típusú varrógép áll rendelkezésre.

A legnépszerűbb rozé bortípusok

A legnépszerűbb rozé bortípusok

Míg a vörösborhoz ugyanabból a szőlőfajtából származó szőlőt kell használni, mint a rozéhoz, a folyamat a rozénál sokkal másabb.